Hoće li Murinjo poslušati Dekija Stankovića?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Murinjo poslušati Dekija Stankovića?

Srpska legenda nema dilemu, na potezu Portugalac.

Bleki Milenković je i dalje glavna tema, kako smo pisali, Junajted traži štopera i prva meta je naš reprezentativac.

Sprema se ponuda koja bi Milenkovića načinila trećim najplaćenijim defanzivcem svih vremena, 60 miliona evra, "Đavoli" žele da preduhitre Juventus čiji je novac Fiorentina odbila poslednjeg dana leta, kako se saznaje radilo se o 40 miliona.

Bivšeg igrača Partizana hoće i Totenhem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali se procenjuje da su njihove šanse manje, dok ostaje da se vidi može li Atletiko da Blekija odvede u Primeru, i oni traže zamenu za Godina na duže staze.

Dejan Stanković nije imao dilemu.

"Junajted mora da kupi Milenkovića, on je zaista pravi naslednik Vidića, najbolji štoper koga je Srbija imala od Nemanjinog vremena. Plus, jači je na lopti i hladnije glave", rekao je legendarni kapiten Srbije.

Videćemo šta će se desiti ako Fiorentina bude suočena sa ponudom ove zime, za Milenkovića bi to bila šansa da odmah zaigra na najvišem nivou, ali Toskanci žele Evropu, a bez Srbina to će biti jako teško.

Sa druge strane, prodaja Milenkovića, omogućila bi im da možda zadrže pakleni napadački tandem Simeone - Kjeza...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li Murinjo obradovati Partizan?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018

Situaciju oko mogućeg transfera Nikole Milenkovića iz Fiorentine u Mančester junajted pomno prate i čelnici kluba iz Humske...Dolazak Žozea Murinja u Podgoricu podgrejao je spekulacije da Portugalac prati igre štopera Fiorentine Nikole Milenkovića i da je upravo zbog reprezentativca Srbije gledao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.