Hitno saopštenje Partizan: „Zabranjen ulazak u „Arenu“ navijaču koji je gađao sopstvene igrače!“

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 22:30

Hitno saopštenje Partizan: „Zabranjen ulazak u „Arenu“ navijaču koji je gađao sopstvene igrače!“

Košarkaši Partizana sinoć su u „Štark areni“ poraženi od Bajerna posle dramatične završnice rezultatom 78:79 u meču 26. kola Evrolige.
Crno-beli su tako vezali pet uzastopnih neuspeha u svim takmičenjima i dodatno se udaljili od mesta koje vodi u plej-in.
Po završetku meča deo navijača šampiona AdmiralBet ABA lige zviždao je svojim ljubimcima, a jedan od njih gađao je igrače tvrdim predmetom.
Povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << toga KK Partizan je izdao saopštenje u kojem se navodi da je to lice identifikovano i da mu je zabranjen dolazak na utakmice crno-belih.
„KK Partizan je tokom današnjeg dana, po hitnom postupku identifikovao osobu koja je po završetku utakmice protiv Bajerna, bacila predmet u pravcu košarkaša crno-belih. Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. KK Partizan će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima“,  piše u saopštenju Partizana.
Crno-beli su i na svom zvaničnom sajtu pokazali fotografiju na kojoj je zaokružen čovek koji je gađao igrače Partizana sinoć.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.