Hezonja pred Partizan: Spreman sam

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 12:39

Hezonja pred Partizan: Spreman sam

Košarkaš Reala Mario Hezonja spreman dočekuje Partizan u prvom meču plej-of serije protiv Partizana.

Tim iz Madrida je u nedelju pobedio Huventud (86:76) u španskom prvenstvu, a hrvatskom reprezentativcu ne smeta što se tako važna utakmica igra samo dva dana kasnije.

“Imamo starijih igrača od kojih situacija možda zahteva više, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nisam primetio nikakav problem ni kod njih. Ovo je najbolje vreme sezone i na ličnom nivou potpuno sam spreman. Nikad se nisam žalio na raspored. Doigravanje je najbolje vreme sezone jer je najljepše za navijače, igrače, trenere, klubove, za sve. Nema mesta za greške, treba ih smanjiti na minimum i biti što fokusiraniji”, rekao je Hezonja.

Osvrnuo se i na probleme sa povredama ekipe Ćusa Matea.

“Stalno nam je neko povređen, sve smo to prošli. Da, Dek i ja više smo u takvim situacijama igrali unutra, ali imamo visoku ekipu i puno igrača može doprineti i pomoći dok nam se Porije ne vrati”, dodaje nekadašnji NBA košarkaš.

Hezona veruje u svoj tim.

“Ali moramo biti najbolje verzije sebe, kao što smo trebali biti za završnicu kupa, ali sad se bolje poznajemo kao momčad. Trebalo nam je vremena kao grupi, bilo je novih igrača, ali sad smo na vrlo visokom nivou kao ekipa, s puno hemije na terenu i izvan njega”, zaključio je Hezonja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.