Hezonja o Željkovom Partizanu: Savršenstvo

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 23:38

Hezonja o Željkovom Partizanu: Savršenstvo

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja podelio je utiske posle pobede nad Partizanom.

Madriđani su slavili u četvrtom meču sa 85:78 i tako izborili majstoricu.

Atmosfera je bila čuda zbog svega što se dešavalo ovih dana u Beogradu u vezi sa masakrom u školi na Vračaru.

"Nema tu više priče o sportu, košarci. Katastrofa, tuga, žalost. Vidi se na njima i na nama, nas dvojica (Džanan Musa prim. aut) smo sa Balkana. Nisam mogao da verujem, da se to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događa na Balkanu. Prilično sam bio hladnokrvan u životu na takve stvari, nije delovalo na mene. Sada sam u šoku. Videlo se to po celom danu, treningu... Užas, katastrofa", rekao je Hezonja i dodao:

"Što se tiče košarke, imamo duži sastav, više igrača. Igraju ekstremnu košarku sa Željkom, skoro savršenstvo. Zato smo izgubili prve dve. Vratili smo se sa energijom druge dve utakmice. Igrači koji nisu igrali tokom sezone su jako dobri igrači i dali su nam energiju i to je može se reći prednost".

Hezonja u prvi plan stavlja širinu rostera Real Madrida.

"Energija, igramo kod kuće, preokrenuli smo seriju. Imamo naš teren, prednost. Imamo ekstra rotaciju, što i nije nešteo drago nama igračima. Ulaze sa novom energijom, to se vidi sada. Zek igra po 40 minuta, Naneli... Teško je to. Ovo je ozbiljna košarka. Nadam se da će nam to biti prednost u petoj utakmici".

Za peti meč se vraća Kevin Panter.

"Individualno da. Imamo dosta igrača koji mogu da ga čuvaju. Znamo da je odličan igrač".

Gabrijel Dek je doživeo tešku povredu.

"Ne izgleda dobro. Nisam ga nikada video da se nasmejao, a kamoli da plače. Čovek ide glavom kroz zid. Nije mi izgledao dobro".

Majstorica će biti zanimljiva.

"Širina na našoj strani, košarka na njihovoj. Navijači, Željko... Ja bih voleo da ih vidim na Fajnal-foru da ne igraju protiv nas. Peta utakmica, pakao tamo. Prednost bi trebalo da bude naša. Kakve igrače imamo. Videli ste da nam u prve dve utakmice to ništa nije značilo. To je sramota. Pakao i tamo u Madridu, pa šta bude", zaključio je Hezonja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.