Het-trik Ivanovića, Kinez na probi

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Ivanovića, Kinez na probi

Partizan i Teleoptik odmerili snage "iza zavese". Đorđe Ivanović postigao tri gola, igrao i Kinez Jang Sung.

Fudbaleri Partizana, igrači koji nisu imali obeveza prema reprezentacijima, odigrali su prijateljsku utakmicu protiv Teleoptika.

Tim Zorana Mirkovića pobedio je svoju filijalu 3:1, a sva tri gola postigao je Đorđe Ivanović.

Treneri oba tima su u utakmici zatvorenog tipa, bez prisustva publike i predstavnika medija, izveli kombinovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sastave. Jedini gol za "optičare" bio je u stvari autogol Nemanje R. Miletića, fudbalera koji zbog crvenog kartona protiv Bačke, nema pravo igranja u Novom Sadu protiv Proletera. Zanimljivo da je za ekipu Milana Ristića igralo i nekoliko igrača Partizana koji nisu u prvom planu kod Mirkovića.

Iz sastava "parnog valjka" izostalo je deset reprezentativaca, a šef stručnog štaba crno-belih nije računao ni na Vladimira Stojkovića, odnosno Marka Valijentea.

U Sportskom centru "Teleoptik" na terenu se pojavio i Kinez Jang Sung, koji se nalazi na probi u Teleoptiku. Prema rečima očevidaca, nije oduševio u prvoj probi.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević – Smiljanić, Zdjelar – Đerlek, Ilić, Ivanović – Nikolić.

TELEOPTIK:  Jovičić – Cucin, Karišić, Ostojić, Jang Sung – Jerotijević, Enake, Peličić, Guzina – Minić, Milutinović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.