Hečer: Ponosan sam

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hečer: Ponosan sam

Partizanov Amerikanac zadovoljan posle pobede nad Bešiktašom

Bez sumnje, najboljih 40 minuta Partizana u tekućoj sezoni, posebno kad se ima u vidu kvalitet protivnika. Svi u crno-belom taboru nadaju se da će pobeda od 86:71 protiv Bešiktaša biti samo zamajac za nove podvige Partizana.

"Velika pobeda za nas, bila nam je potrebna, želeli smo je. Pogotovo što je bila na domaćem terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bilo je tesno sve do četvrte deonice. Tu smo odigrali odličnu odbranu koja je prelomilo utakmicu. Uspeli smo da ih slomimo, dali su samo sedam poena u poslednjih sedam minuta", u dahu je sumirao utiske Vil Hečer.

Partizanov Amerikanac po pravilu je bio jedan od najboljih na parketu, ali ono što je ovu utakmicu učinilo drugačijom od nekih prethodnih je što su svi ostali dali svoj doprinos pobedi.

"Neki su igrali povređeni", podseća Hečer.

"To pokazuje karakter ekipe. Ponosan sam. Idemo dalje. Pokušaćemo da nastavimo sa pobeđujemo. Ne mislim da je za iskusnije igrače u timu važno da li je ova pobeda ubedljiva ili ne. Naravno, dobro je što smo pogađali u drugom poluvremenu. To podigne celu ekipu. Raste samopouzdanje. Mi imamo neke odlične šutere u timu", zaključio je Hečer.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.