Haskić nastavio da rešeta, Radnički u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haskić nastavio da rešeta, Radnički u polufinalu!

Napadač Radničkog svojim novim golovima doneo Nišlijama plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu Srbije.

Fudbaleri Radničkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su večeras u Nišu s 2:1 pobedili Vojvodinu.

Ekipa Nenada Lalatovića je povela golom Nermina Haskića u 40. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Aranđel Stojković faulom nad Lazarom Ranđelovićem.

Radnički je pred oko 1.500 gledalaca na stadionu Čair poveo s 2:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugim  pogotkom Haskića u 63. minutu, da bi u poslednjim sekundama meča Ognjen Đuričin postavio konačan rezultat.

Ranije danas Mladost je sa 2:1 pobedila Spartak iz Subotice, dok je Partizan sa 4:0 bio bolji od Napretka, a Crvena zvezda je u 18.00 počela utakmicu protiv Radnika.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički ponovio istorijski uspeh - plasirao se u polufinale Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 13.Mar.2019

Pobedom nad Vojvodinom rezultatom 2:1 (1:0) fudbaleri niškog Radničkog ponovili su najveći uspeh u nacionalnom Kupu - plasman u polufinale. Golove za trijumf niškog tima na stadionu "Čair" postigao je Nermin Haskić u 40. i 63. minutu. Jedini gol za goste dao je Đuričin u poslednjim sekundama...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.