Hapšenja zbog napada na Vazuru

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog napada na Vazuru

Deset dana posle brutalnog napada ispred stadiona Partizana, policija je uhapsila tri osobe osumnjičene da su odgovorne za napad na direktora Partizana Miloša Vazuru i prebijanje člana njegovog obezbeđenja, potvrdio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Vazura i njegovo obezbeđenje napadnuti su ispred stadiona, kada je direktor Partizana dolazio na posao. Kako je tada saopšteno, prvo je verbalno napadnut, a onda je došlo i do fizičkog napada.

Vazura je deo Radne grupe crno-belih koja vodi klub do Izborne skupštine, koja je zakazana za 24. maj.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Hapštenja zbog napada na Vazuru

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2016

Policija je privela tri lica koja se sumnjiče za napad 28. aprila na generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru, klupskog vozača i člana obezbeđenja, odredila im zadržavanje i uz krivičnu prijavu će biti predati nadležnom tužilaštvu, izjavio je ministar unutrašnjih poslova...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.