Hapšenja Grobara zbog tuče u Nišu

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja Grobara zbog tuče u Nišu

Dve frakcije Grobara međusobno se potukle pred meč Partizan - Flensburg

NIŠ - Tri osobe iz Niša su privedene i njima je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi grada Niša.

Portparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović rekla je da će oni sa krivičnom prijavom biti privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nadležnom istražnom sudiji niškog suda.

Na utakmici Lige šampiona u rukometu između Partizana i Flensburga, odigranoj u nedelju, izbio je incident na početku tog susreta. Dve zaraćene frakcije, "Zabranjeni" i "Grobari jug" potukli su se. Njihovo neprijateljstvo dugo je već više godina, a kulminiralo je ubistvom pripadnika "Zabranjenih" Ivana Perovića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.