Haos ispred Zemunela pred derbi! Ovo je epilog...

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos ispred ''Zemunela'' pred derbi! Ovo je epilog...

Partizan i Zvezda danas u ''Zemunelu'' rešavaju pitanje prvaka, meč imao neslavnu uvertiru.

Dupli program danas u Sportskom centru ''Teleoptik'', popularnom ''Zemunelu''. Kako smo najavljivali prethodnih dana, u 11 časova sastali su se omladinci Partizana i Crvene zvezde, u utakmici poslednjeg kola, koja će odlučiti pitanje šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ako Partizan pobedi, šansu da Zvezdu skine sa trona imaće branilac titule Brodarac, koji u isto vreme igra sa Čukaričkim.

Dva i po sata kasnije, sastaće se kadeti Partizana i Crvene zvezde, koji uoči poslednjeg kola imaju isti broj bodova na vrhu tabele.

Ali, prema informacijama koje stižu iz ''Zemunela'' današnji program imao je i neslavnu uvertiru.

Naime, ''Telegraf'' prenosi da je uoči utakmice omladinaca Partizana i Zvezde došlo do sukoba navijača dva kluba, da je oko tri stotine ''grobara'' napalo okio 150 ''delija'', da su letele dimne bombe, baklje, topovski udari i da je sve trajalo oko pet minuta, kada je intrerventna policija uspela da uspostavi mir ispred ''Zemunela''.

Epilog - nekolicini aktera ove tuče su razbijene glave i na licu mesta im je ukazana pomoć.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.