Hadžijev: Nemamo iskustvo za evropske utakmice

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžijev: Nemamo iskustvo za evropske utakmice

Trener azerbejdžanskog Nefčija Bojukaga Hadžijev rekao je da njegova ekipa može da žali što nije iskoristila nekoliko dobrih prilika da savlada Partizan i dodao da je to posledica neiskustva u evropskim takmičenjima.
U prvom poluvremenu Imamverdijev je igrao veoma dobro, morao sam ipak da menjam da budemo opasniji. Nažalost, nismo iskoristili dve odlične prilike. Imamo još jedan meč sa Interom, a posle toga se okrećemo domaćem prvenstvu, kako bi imali što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bolju poziciju za sledeću sezonu u evropskim takmičenjima – kazao je Hadžijev na konferenciji za novinare posle utakmice.
Azerbejdžanskom timu je, kao i Partizanu, ovo bio tek drugi osvojeni bod u Ligi Evrope. Nefči je poveo golom Flavinja, a bod crno–belima doneo je Aleksandar Mitrović.
Uvek sam optimista. Lošiji rezultati su posledica neiskustva u evropskim takmičenjima. Verujem da će biti bolje sledeće sezone, sada znamo kako da ispravimo greške i kako da se spremamo za ovakve mečeve – naveo je on.
Ekipa Nefčija će u poslednjem kolu H grupe Lige Evrope, 6. decembra, igrati u Milanu protiv Intera.
Imamo mnogo mladih igrača, ne možemo da igramo drugačije. Najslabija karika sam ja i ako neko treba da odgovara za rezultate to sam ja – zaključio je Hadžijev.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Nefčija: Nemamo iskustvo za Evropu, najslabija karika u ekipi sam ja

Izvor: Blic, 22.Nov.2012

Trener fudbalera Nefčija Bojukaga Hadžijev rekao je da njegova ekipa može da žali što nije iskoristila nekoliko dobrih prilika da savlada Partizan (1:1) i dodao da je to posledica neiskustva u evropskim takmičenjima..."U prvom poluvremenu Imamverdijev je igrao veoma dobro, morao sam ipak da ga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.