Hackevič: Nekad moraš da zavodiš ekipu, ja sam morao da je smirujem

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hackevič: "Nekad moraš da zavodiš ekipu, ja sam morao da je smirujem"

Trener Dinama ocenio je da je emotivna stabilnost presudila večerašnji meč.

Trener Dinama Aleksandr Hackevič rekao je da je morao da smiruje svoje igrače u utakmici protiv Partizana, u kojoj je ukrajinski tim gubio 2:0 na poluvremenu i na kraju slavio 3:2.

"Ponekad zna da se desi da treba da zavedeš ekipu, da dodaš emocija da igraju atraktivnije. Ali, sada je trebalo da ih smirim, rekao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im da treba da nastave da igraju kao u prvom poluvremenu", rekao je Hackevič novinarima.

On je kazao da su izmene odlučile meč, pošto je Besedin bio dobar na lopti, a Moraeš je direktno odlučio meč.

Zašto je Dinamo odigrao slabo prvo i bolje drugo poluvreme?

"Faktor prvog gola je jako važan. U prvom poluvremenu smo imali šansu, kad Gonsales nije uspeo da postigne gol, bilo je više emocija. U toku drugog poluvremena smo poboljšali igru zbog izmena i stabilnog emotivnog stanja. To je igra koju bismo voleli da vidimo", rekao je Hackevič.

Da li je Partizan iznenadio nečim?

"U prvom poluvremenu sredina odbrane nije mogla da se snađe. Partizan je bio toliko jak i nije dozvoljavao da se lepo odigra", rekao je Hackevič.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.