HULIGANI NAPALI I PEVALI: Ceco, rodila si ovog debila koji navija za Partizan!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HULIGANI NAPALI I PEVALI: Ceco, rodila si ovog debila koji navija za Partizan!

To su bili neki pijani momci. Videli su ga pored kuće i udarili s leđa, ali, na sreću, nije povređen, kaže za Kurir Ceca

BEOGRAD - Odabrao pogrešan klub.

Veljko Ražnatović (17), sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, u nedelju je napadnut ispred svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana jer navija za Partizan, saznaje Kurir. Grupa od tridesetak maskiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mladića nasrnula je na Veljka u trenutku kad je ispraćao prijatelje, a prema prvim informacijama iz istrage, iza napada stoje navijači Crvene zvezde.

Ceca Ražnatović je potvrdila da je Veljko napadnut, ali navodi da napadači nisu pristalice crveno-belih.

- To su bili neki pijani momci. Videli su ga pored kuće i udarili s leđa, ali, na sreću, nije povređen. Motiv napada je to što Veljko navija za Partizan - kaže za Kurir Ceca.

Ona je objasnila da je u nedelju ujutru čula galamu ispred svoje kuće, zbog čega je izašla napolje da vidi o čemu je reč.

Nije bilo sačekuše

- Tada su ti momci počeli da mi pevaju pesmu: „Ceco, rodila si debila koji navija za Partizan“. Mora da se stane na put nasilju jer ovo nije napad samo na mog sina, maltretira se cela porodica. Ovo se dešava već treći put, a Veljko nije otišao ispred nečije kuće da remeti javni red i mir, nego se sve desilo ispred našeg doma - kaže Ceca.

Pevačica je dodala da je policiji podnela krivičnu prijavu zbog ovog incidenta.

- Niko nema pravo da nekog maltretira. Čovek više ne može ni da se brani kad je napadnut, jer odmah ispada da je nasilnik - kaže Ceca.

U policiji navode da je istraga o incidentu u toku.

- Pre svega, to nije bila nikakva sačekuša, već je grupa Zvezdinih navijača iz unutrašnjosti slučajno naišla na Ražnatovića u trenutku kad je ispraćao goste iz svoje kuće. Ti navijači su celo veče sedeli u kafiću „Red star“ u blizini Cecinog doma. Pili su sve vreme i u ranim jutarnjim satima su izašli iz lokala. Tada su naleteli na Veljka i nasrnuli na njega zbog toga što navija za suparnički tim - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, navijači su najverovatnije bili iziritirani time što se Veljko nedavno slikao u Partizanovoj dukserici.

Otac mu navijao za rivala

- Veljkov otac je bio veliki Zvezdaš i bio je vođa navijača crveno-belih. Navijači su verovatno pobesneli zbog toga što Veljko uprkos tome navija za crno-bele - rekao je naš sagovornik.

Na sreću, u obračunu nije bilo ozbiljnije povređenih.

- Hitna pomoć je izlazila na lice mesta, ali niko nije odvezen u bolnicu jer je reč o lakšim povredama - kažu iz Hitne pomoći.

U bekstvu

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČIMA

Policija traga za napadačima na Cecinog sina.

- Navijači su bili maskirani, tako da to otežava otkrivanje njihovog identiteta, ali i dalje radimo na rasvetljavanju svih činjenica u vezi s ovim slučajem - kaže naš izvor.

ČINJENICE

Treći Veljkov incident

- april 2014 - Protiv Veljka Ražnatovića policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje zbog sumnje da je ispred svoje kuće pretukao Mihaila Jovanovića (17) i naneo mu lakše povrede

- decembar 2013 - Veljko Ražnatović je završio u Urgentnom centru zbog sumnjive povrede glave, a Ceca je kasnije objasnila da Veljko trenira ultimat fajt i da se povredio na treningu

Zaustavila napad

CECA ISTRČALA DA SPASE SINA

Prema saznanjima Kurira, kad su videle šta se dešava napolju, Svetlana Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić istrčale su iz kuće i stale između napadača i Veljka i njegovih prijatelja. Kako naš izvor navodi, dok je Ceca pokušavala rečima da urazumi huligane, Lidija je uspela Veljka i njegovo društvo da uvuče u kuću. U međuvremenu stigla je policija, a napadači su se razbežali.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca: Uletela sam u pijane huligane da bih odbranila sina

Izvor: Press, 10.Maj.2014

- Veljko je ulazio na parking kada su iz obližnjeg kafića izleteli huligani i napali ga. Udarili su ga i skandirali: Ceco, rodila si majmuna! Navija za Partizan! Ima li to smisla?! Moja porodica oduvek navija za Crvenu zvezdu. Ti ljudi, ti napadači, kriju se iza imena navijača, oni su pijani huligani!...

Nastavak na Press...

Ceca: Veljka su napali zato što navija za Partizan

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2014, 01:40

Ceca Ražnatović je potvrdila da je njen sin Veljko napadnut u nedelju ispred kuće u Ljutice Bogdana, ali navodi da napadači nisu pristalice crveno-belih.- To su bili neki pijani momci. Videli su ga pored kuće i udarili s leđa, ali, na sreću, nije povređen. Motiv napada je to što Veljko navija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.