HRVATI SU PITALI OŽEGOVIĆA: Ko je bolji DInamo ili Zvezda? Njegov odgovor ih je ŠOKIRAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI SU PITALI OŽEGOVIĆA: Ko je bolji DInamo ili Zvezda? Njegov odgovor ih je ŠOKIRAO (FOTO)

Prešao iz Partizana u Rozenborg.

Ognjen Ožegović novi je fudbaler Rozenburga, koji će u dvomeču sa zagrebačkim Dinamom igra za prolaz u Ligu šampiona.Ožegović je u intervjuu za hrvatske medije rekao nešto o protivniku, ali je prokomentarisao i doskorašnjeg rivala Crvenu zvezdu.

Na konstataciju da bi Dinamo mogao na Zvezdu u grupi Lige šampiona, rekao je da zna ko bi trijumfovao u tom okršaju.

– Dinamo. Zato što ima fantastičan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napad i ta klasa prema napred mu daje prednost u odnosu na Zvezdu - kazao je Ožegović za index.hr.

Ožegović je otkrio Hrvatima da još uvek nije potpisao sa norveškim prvakom.

– Nisam još ništa potpisao s Rozenborgom, ali blizu smo dogovora. Koliko znam, ostali su samo detalji. Rozenborg je odlična ekipa u kojoj ne iskaču pojedinci nego timski rad. Dinamo je možda jači ako se gledaju imena na papiru, no u fudbalu to ne mora ništa da znači. Ipak, ako bih morao izdvojiti jednog igrača Rozenborga koji odskače kvalitetom, to je onda Aleksander Sederlund. Reč je o fantastičnom napadaču i mislim da će on biti najveća opasnost za Dinamo – rekao je Ožegović.

Ožegović smatra kako nema favorita u duelu između Dinama i Rozenborga te da svaka ekipa ima svoje adute.

– Mislim da je 50-50. Dinamove prednosti su bolja forma, individualni kvalitet napadača i Dani Olmo, dok je Rozenborg ekipa koja ima sjajan defenzivni blok i odličnu kontru i polukontru. Takođe, velika prednost Rozenborga je domaći teren gde i puno jače ekipe od Dinama teško dolaze do bodova. Verujem da će biti izjednačeno do samog kraja i da nas čekaju dve odlične utakmice - zaključio je Ožegović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Keti Batler.

Blurred lines 💋

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on Aug 19, 2016 at 1:01pm PDT

Sometimes all you need to do is smile

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on Sep 28, 2015 at 4:44pm PDT

Loved getting @katiecboulter #tilburytransformed for the #fundfair using all @ctilburymakeup . . . . . . . #makeupartist #makeup #promakeupartist #cleanmakeup #glowingskin #skincare #skin #cleanbeauty #charlottetilbury #charlottetilburyproartistry #flawless #flawlessfilter #hollywoodflawlessfilter #hollywoodspotlight #editorial #photographer #photoshoot #redcarpetmakeup #redcarpet #blonde #beauty #LFW #photography #portraitphotography #model @ctilburymakeup and #CharlotteTilbury #TeamTilbury #PerfectSkinDay

A post shared by Jake B (@makeupjake95) on Feb 21, 2019 at 4:53am PST

You can watch former @loucollsport learner @katiecboulter live right now, hoping to add to her points tally for @britishtennis 🇬🇧 in the @fedcuptennis #wherehistorybegins

A post shared by Loughborough College Sport (@loucollsport) on Feb 8, 2019 at 9:32am PST

🎥 @nikelondon 💫

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on May 5, 2019 at 10:20am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.