HRVAT IM UPROPASTIO POSAO: Partizan ostao bez miliona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 14:08

HRVAT IM UPROPASTIO POSAO: Partizan ostao bez miliona!

Ništa od transfera.

Beogradski Partizan već duže vreme čeka milione eura iz Španije gde su se mogle ćuti glasne spekučacije o tome da će Alemrija prodati nekadašnjeg napadača crno-belih, Umara Sadika. Kao jedan od najzainteresovanijih klubova bila je portugalska Benfika. Ali....

Ipak, portugalski velikan odlučio je da kupi hrvatskog špica Petra Musu (24) iz Boavistr za sumu od pet miliona evra.

✍️ Bem-vindo, Petar Musa!

🇭🇷💥 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Welcome!

→ https://t.co/7yM3PpJYqL#EPluribusUnum pic.twitter.com/xfx0Ff1iAC

— SL Benfica (@SLBenfica) May 20, 2022

To znači da Nigerijac neće u Lisabon i da će klub iz Humske morati još da čeka kako bi dobio 40 odsto od njegove prodaje.

Almerija navodmo neće pustiti Afrikanca za manje od 25.000.000 evra, a to znači najmanje 10.000.000 evra na račun vicešampiona Srbije! Međutim, kako stvari stoje, u Humskoj će morati još da se strpe.

Što se tiče Petra Muse, on je ove sezone u dresu crno-belih odigrao 35 utakmica, postigao 12 golova i upisao četiri asistencije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.