HRVAT BEZ BLAMA VELIČA JABUSELEA - NIJE ZNAO GA SNIMAJU: Ti si promenio j..enu sezonu brate (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 14:25

HRVAT BEZ BLAMA VELIČA JABUSELEA - NIJE ZNAO GA SNIMAJU: Ti si promenio j..enu sezonu brate (VIDEO)

Sada je jasno da mu navijači Partizana neće preći preko ovoga.

KK Real Madrid je osvojio titulu šampiona Evrope iako je u četvrfinalu elitnog takmičenja gubio sa 2:0 od Partizana.

Tada je došlo do čuvene tuče. Po mišljenju mnogih navijača iz Srbije glupost je učinio igrač crno-belih Kevin Panter koji je naseo na provokaciju i tada je nastao haos.

Kapiten Partizana je posle toga bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suspendovan i nije nastupio na trećoj i četvrtoj utakmici, a Matijas Lesor samo treću. Ipak, Geršon Jabusele je u divljačkom napadu povredio Dantea Egzuma, tako da je jasno da je bio ključni akter. Iako je on dobio kaznu od pet mečeva i nije mogao da igra ni na finalnom turniru, izgleda da je on ključno doprineo da se dogodi istorijski preokret, koji nikada nije viđen u Evroligi.

To mu je priznanje odao i saigrač Mario Hezonja po završetku finala. Na snimku, za koji hrvatski košarkaš očigledno nije znao da postoji, prišao je Jabuselu i rekao mu je:

Sport 5 Exclusive:

Real Madrid star, Mario Hezonja to teammate Yabusele seconds after Euroleague final: “you changed the f-n season for us”

Full videohttps://t.co/3qQTrwpoxQ

@danzilb @MozzartSport @Mondo_Sport @Eurohoopsnet @Sportando #partizan #EuroLeague #RealMadrid pic.twitter.com/aZpT96TEcZ

— Sport5 (@sport5il) May 23, 2023

- Ti si promenio j..enu sezonu brate. Znaš šta hoću da kažem. Ovo je zbog tebe.

Sada je jasno da mu navijači Partizana neće preći preko ovoga, a nekada su bili u ljubavi...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.