Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRABRI GROBAR: Da li je ovo bezbedno – navijač krenuo biciklom u Albaniju na Skenderbeg – Partizan!

Danas je iz centra Kraljeva navijač crno-belih otpočeo svoju pustolovinu ka Albaniji.

U Elbasanu će 19. oktobra igrati Skenderbeg i Partizan, a taj meč je rešio da sa lica mesta pogleda Dragan Šibalić.
Zbog ljubavi prema crno-belim bojama će Šibalić u oba pravca preći 1600 kilometara, što je ništa u odnosu na onih 14.000 koje je pre dve godine prešao od Srbije do Japana.
Šibalić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će usput pogledati još dve utakmice svog kluba. Prvo će otići do Boljevca gde će pratiti meč Kupa Srbije izmeću Rtnja i Partizana, a zatim preko Niša do Surdulice da bi za vikend ispratio superligaški meč Radnika i crno-belih.
Posle toga će se 39-godišnji Dragan Šibalić uputiti preko Kumanova, Skoplja i Ohrida do Elbasana. Šibalić je otkrio da mu je trebalo pet minuta da donese ovakvu odluku, a ozbiljno razmišlja o tome da se uputi i u Kijev na revanš sa Dinamom.

The post HRABRI GROBAR: Da li je ovo bezbedno – navijač krenuo biciklom u Albaniju na Skenderbeg – Partizan! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKO SE VOLI PARTIZAN: Kraljevčanin krenuo biciklom za Albaniju da gleda crno-bele

Izvor: Kurir, 10.Okt.2017

Kraljevčanin Dragan Šibalić (39) je neumorni biciklista i veliki navijač Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.