HOTSPORT SAZNAJE: As Partizana otputovao na preglede i potpis ugovora sa novim klubom! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: As Partizana otputovao na preglede i potpis ugovora sa novim klubom! (FOTO)

Danas slede pregledi i potpis ugovora sa Fiorentinom, a Partizan zarađuje 5.100.000 evra.

Posao između klubova je završen, a danas bi Nikola Milenković (20) trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Fiorentinom, a Partizan će zaraditi 5.100.000 evra.
Kako HOTSPORT ekskluzivno saznaje, stameni štoper je večeras stigao u Firencu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i čim sutra završi obaveze vraća se u Beograd i nastavlja da do kraja sezone brani boje Partizana i biće u timu protiv Vojvodine.
FOTO: STARSPORT

Ugovor sa ‘ljubičastima’ je na snazi od 1. jula i mladi štoper će se boriti za status u klubu u kojem niz godina uspesno nastupa bivši igrač Crvene zvezde i Đenove Nenad Tomović.
Trener Paulo Sosa i rukovodstvo planiraju još pojačanja u poslednjoj liniji, tako da će konkurencija biti žestoka. Ovo je veliki korak napred za Milenkovića, koji je godinu i po dana igrao za najbolji tim iz Humske, a pre toga se kalio u filijali Teleoptiku.
The post HOTSPORT SAZNAJE: As Partizana otputovao na preglede i potpis ugovora sa novim klubom! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.