HOKEJAŠI PARTIZANA U SREDU IGRAJU U JESENICAMA

Izvor: Kurir, 04.Jan.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOKEJAŠI PARTIZANA U SREDU IGRAJU U JESENICAMA

BEOGRAD - Hokejaši Partizana igraju u sredu na gostovanju protiv slovenačke ekipe Mladi Jesenice, utakmicu 22. kola Slohokej lige.

To će biti treća utakmica Partizana i Jesenica u ovoj sezoni, a u oba dosadašnja meča crno-beli su ostvarili pobede (4:3, 8:3). Hokejaš Partizana Patrik Olet rekao je da očekuje da će njegov tim novu godinu započeti pobedom.

- Jesenice su dobar tim i uvek neugodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rival, ali mislim da je formula za pobedu u ovom meču da se držimo svog plana igre. Imamo sistem i ako ga budemo poštovali verujem da ćemo pobediti - rekao je Olet.

Hokejaši Partizana su u dosadašnjem toku takmičenja ostvarili 18 pobeda i zauzimaju drugo mesto na tabeli Slohokej lige. Utakmica u dvorani Podmežakla u Jesenicama počinje sutra u 18 sati.
Pogledaj vesti o: Formula 1,   Nova godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.