HOĆE LI PANTER BITI SUSPENDOVAN? Obradović dao komentar o eventualnoj kazni za kapitena Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 00:16

HOĆE LI PANTER BITI SUSPENDOVAN? Obradović dao komentar o eventualnoj kazni za kapitena Partizana

Košarka je pala u drugi plan.

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za srpske medije po završetku druge utakmice četvrtfinala Evrolige protiv Reala u Madridu.

Partizan je slavio 90:85, a duel je zapao u senku sukoba igrača dveju ekipa na minut i po do kraja meča.

- Zaista želim da čestitam igračima, dobiti dva puta Real u Madridu je velika stvar. Velika zahvalnost i našim navijačima, dali su veliku podršku timu. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daju neverovatnu snahu koji smo deo Partizana - rekao je Obradović, pa se osvrnuo na sam sukob i eventualnu kaznu za Kevina Pantera. 

- To je jedno pitanje na koje ne znam šta da vam kažem. To nije na meni, već na Evroligi. Smatram da ovo nije dobra slika ni za Real ni za Partizan, ovo ne sme da se ponovi. Pričali smo o emocijama, normalno je da imaju reakcije, ali ne sme tako nešto da se desi. Od ovog momenta pokušaću da smirim sve, imam prijatelje u Realu, ovo je veliki klub, ne želim da se priča o drugim stvarima, samo da se priča o košarci. Imali smo sjajnu dobrodošlicu ovde, imam veliko poštovnaje prema svima. Kada se vratim u Beograd ponoviću to, želim da sve prođe mirno i da ih dočekamo na isti način. Navijači treba da budu tu da pomognu našem timu, kao što su radili u Madridu. Moramo da pričamo samo o košarci. Nema potrebe za drugim temama.

- Počelo je kako je počelo, videli ste šta se desilo. Pravila igre su bila takva, sudije su donele takvu odluku. Sad bih ja voleo da naši navijač shvate da je to deo posla, da su igrači pričali između sebe. Mi smo na ove dve utakmice osetili veliko gostoprimstvo i mislim da mi to treba njima da pružimo i u Beogradu i ponavljaću to - još jednom je ponovio Obradović.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović: Moraću da smirujem strasti u Beogradu, moramo da pričamo samo o košarci

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2023

Željko Obradović je na konferenciji za medije nakon nemilih događaja i prekida meča Real - Partizan rekao da će morati da smiruje strasti u Srbiji pred treći meč i dolazak Reala u Beograd, poručio je da će razgovarati sa igračima i da želi da se priča samo o košarci, ne o ovom incidentu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.