HOĆE LI DIJABATE UOPŠTE IGRATI ZA PARTIZAN?  Svaki igrač je važan, ali mora da se poštuje grupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 09:28

HOĆE LI DIJABATE UOPŠTE IGRATI ZA PARTIZAN? Svaki igrač je važan, ali mora da se poštuje grupa

Konačno se vratio u Beograd.

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate se konačno vratio u Beograd i sada je samo pitanje da li će uopšte igrati za crno-bele do kraja sezone.

Slobodan Urošević, kapiten Partizana, otvorio je dušu o pomenutoj situaciji.

- Svaki igrač je važan, ali mora da se poštuje grupa, ko je ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poštuje, nije deo nje. Postoje ljudi koji će da sankcionišu te stari, a Dijabate će morati da se potrudi da ga ekipa ponovo prihvati - rekao je Urošević za Žurnal.

Kaže i da se nije čuo sa njim u prethodnom periodu.

- Nisam se čuo sa njim. Profesionalac je i trebalo bi da zna koje su mu obaveze. Nije se poneo kako bi trebalo i videćemo kako će na kraju sve da se završi - rekao je Urošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.