HITNO TESTIRANJE: U Partizanu uveli posebne mere zbog Stojkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 15:35

HITNO TESTIRANJE: U Partizanu uveli posebne mere zbog Stojkovića

Golman crno-belih pozitivan na korona virus.

Nakon što je Vladimir Stojković bio pozitivan na testu na koronavirus u Partizanu je odrađen PCR test svim igračima, članovima stručnog štaba i drugima koji su bili u kontaktu sa golmanom.

Iz kluba iz Humske je saopšteno da se poštuju sve propisane mere u vezi sa prevencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širenja Covid-19 i da čekaju rezultate testova.

Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca je 1,95, dok je iks 3,60, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

- Zbog situacije sa Covid-19 svi igrači prvog tima, stručni štab i osoblje koje je u kontaku sa igračima testirani su PCR testom. Svima koji ulaze na centar SC Partizan - Teleoptik meri se temperatura i svi su u centru obavezni da nose maske. Postoje i posebne mere vezane za prvi tim - saopšteno je iz kluba iz Humske.

Podsećamo, da je Stojković u subotu osetio malaksalost i temperaturu, a da je do ponedeljka već imao skoro sve simptome koronavirusa, zbog čega je testiran i ispostavilo se da je zaražen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.