HITNO OPERISAN čovek koji je ZADUŽIO SRBIJU! Ovim potezom definitivno mu je SPASEN ŽIVOT!

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO OPERISAN čovek koji je ZADUŽIO SRBIJU! Ovim potezom definitivno mu je SPASEN ŽIVOT!

Na vreme!

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana i selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević u sredu ujutro je uspešno operisan u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Njemu je, usled opasnosti od širenja gangrene, amputiran domali prst na levoj nozi.

Vujoševiću, koji već godinama ima problema sa dijabetesom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nedavno je pozlilo tokom meča koji su Bosanci igrali u Slovačkoj. Pošto je već ranije imao probleme sa istom nogom, preporučeno mu je lečenje u hiperbaričnoj komori koje je donelo pozitivne pomake, ali je hirurška intervencija bila neminovna kako se gangrena ne bi širila.

"Prethodna upala je bila sanirana i lokalizovana, ali ne i izlečena. Na levoj nozi na domalom prstu je ostao gangrenozni proces, pa je operacija bila neophodna kako bi se umanjio rizik od eventualnih komplikacija. Zahvat je uradio profesor Laza Davidović u Kliničkom centru Srbije. U sredu sam primljen i odmah je odrađena amputacija. Očekuje se da će oporavak trajati koliko je uobičajeno za ovakve slučajeve. Ono što je sigurno jeste da neću moći da učestvujem na trenerskom seminaru KS BiH, koji je zakazan za 13. oktobar. Osećam se dobro i očekujem da će oporavak ići po planu. I naravno, očekujem da ću voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine", poručio je Vujošević za zvaničan sajt KS BiH odmah posle operacije, a prenose Novosti.

Inače, Vujošević je prst povredio posle utakmice sa Švedskom u Zenici, a zbog komplikacija nije putovao sa reprezentacijom u Jermeniju.

Duško Vujošević je nedavno bio na višednevnom ispitivanju i lečenju na beogradskoj Vojnomedicinskoj akademiji.

Zdravstveni problemi najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana traju već nekoliko godina, dok je još sedeo na klupi "crno-belih", a dodatno su se iskomplikovali kada je preuzeo ekipu francuskog Limoža.

Vujošević poručio: Srbija je najveći krivac za građanski rat

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.