HIT U NAJAVI: Izašla nova navijačka pesma, Žoc i košarkaši Partizana su u spotu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 22:42

HIT U NAJAVI: Izašla nova navijačka pesma, Žoc i košarkaši Partizana su u spotu (VIDEO)

Nadaju se crno-beli da će im doneti sreću u nastavku Evrolige.

Košarkaši Partizana u ponedeljak kreću put Madrida u misiju zvanu plasman na Fajnal for Evrolige.

Crno-bele u Madridu čekaju dva duela protiv kraljevskog kluba, u utorak od 20.45 i u četvrtak u istom terminu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u okviru plej-ofa.

Cilj crno-belih je da se iz Madrida vrate sa bar jednom pobedom, a i trener Željko Obradović i košarkaši, Kevin Panter i Aleksa Avramović, koji su izašli pred novinare uoči puta u Španiju, imaju optimizam pred ključne borbe za F4.

Dodatna snaga crno-belima biće i pesma navijača. Sigurno je da će Partizan imati bar stotinu navijača, ako ne i više, ali je samo pitanje koliko će se njih domoći karata, koje Real nije bio voljan da previše ustupi crno-belima, znajući kakvu podršku i nekoliko stotina Grobara može da napravi u odnosu na hiljade navijača Reala.

Pred put u Madrid snimljena je i motivaciona pesma koju je uradila gupa JNA, a koja je posvećena košarkašima crno-belih, koji su i učestvovali u spotu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.