Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT ŠALA ‘ZLATNOG ORLIĆA’: Bivši igrač Partizana i Zvezde napravio parodiju na ‘besnog’ Ivicu Ilieva (VIDEO)

Svetski prvak sa Srbijom na Novom Zelandu je odlučio da se malo zabavi i našali na račun sportskog direktora svog bivšeg kluba, Ivice Ilieva.

Stefan Ilić u fudbalsku orbitu Srbije probio se 2015. godine kada je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio svetsko zlato na šampionatu planete na Novom Zelandu.
Tada je u finalu protiv Brazila pokrenuo kontranapad u 119. minutu produžetaka, dodao do Andrije Živkovića, a ovaj do Nemanje Maksimovića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za istorijski gol našeg fudbala.
Kasnije je, kao igrač koji je prošao fudbalsku školu Partizana izazvao prašinu potpisivanjem za Crvenu zvezdu, ali se u crveno-belom dresu nije naigrao, te je vrlo brzo i napustio Marakanu.
Danas je ponovo dospeo u centar pažnje, ali ne iz fudbalskih razloga, već tako što je napravio parodiju na dobro poznatu konferenciju sa promocije Ognjena Ožegovića u Partizanu i reakcije besnog Ivice Ilieva zbog pitanja novinara o navijačkoj pripadnosti bivšeg napadača Zvezde i Čukaričkog.
Taj video je objavio i verovatno će izazvati različite reakcije u sportskoj javnosti, ali se ogradio tekstom uz objavu na svom Instagram profilu:
– Svrha ovog klipa nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava. Sadržaj klipa predstavlja umetnički izraz autora – stoji u opisu ovog snimka.
 
A post shared by Stefan Ilic (@stefanilke95) on Sep 4, 2017 at 10:03am PDT


The post HIT ŠALA ‘ZLATNOG ORLIĆA’: Bivši igrač Partizana i Zvezde napravio parodiju na ‘besnog’ Ivicu Ilieva (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) BIVŠI IGRAČ ZVEZDE URLAO KAO ILIJEV: Napravio parodiju na izliv besa direktora Partizana

Izvor: Kurir, 05.Sep.2017

Bivši igrač Crvene zvezde, Stefan Ilić našalio se na račun sportskog direktora Partizana, ivice Ilieva zbog nastupa na promociji Ognjena Ožegovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.