HEZONJA: Voleo bih da vidim Partizan na F4

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:31

HEZONJA: Voleo bih da vidim Partizan na F4

"Da se ne sastaje sa Realom već u plej-ofu"

Košarkaš Real Madrida slavili su i drugi put u Beogradu protiv Partizana, i tako izjednačili na 2:2 u plej-of seriji Evrolige, a reprezentativac Hrvatske i igrač Kraljevskog kluba Mario Hezonja nije štedeo hvalospeve na račun crno-belih i srpskog trenera Željka Obradovića.

Košarkaši Reala uspeli su da vrate seriju u Madrid. Nakon dva poraza u prestonici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španije, kraljevski klub je u Beogradu zabeležio dva trijumfa protiv crno-belih, pa će nakon majstorice koja je na programu u sredu u Madridu biti poznat putnik na F4 u Kaunas.

As Reala Mario Hezonja analizirao je seriju.

- Imamo duži sastav, više igrača može da uđe i da nam energiju. Oni igraju ekstremnu košarku sa Željkom, to je skoro savršenstvo. Zato smo izgubili prve dve, nismo bili na njihovom nivou uopšte. Vraćamo se sa energijom, borili smo se kao lavovi, vidite razliku u skokovima. Daju nam energiju igrači sa klupe, to nam je prednost - kaže Hezonja.

Reprezentativac Hrvatske nikada nije krio da je veliki navijač Partizana.

- Širina na našoj strani, košarka na njihovoj, iako smo sada u Beogradu igrali bolje nego kod kuće što je meni nepojmljivo. Navijači, Željko Obradović... Voleo bih i ja da ih vidim na fajnal-foru i to bih rekao da ne igraju protiv nas. Videćemo, peta utakmica, sve je moguće i ko bude spremniji i mentalno, to je to - zaključio je Hezonja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.