HET-TRIK bivšeg napadača Partizana! Još da je tako i u crno-belom dresu... (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HET-TRIK bivšeg napadača Partizana! Još da je tako i u crno-belom dresu... (video)

U Partizanu nije ostavio igrački trag, ali ga navijači crno-belih i dalje odlično pamte.

U pitanju je libijski internacionalac Mohamed Zabija, koji je boje Partizana branio u sezoni 2012-13 i na ukupno četiri utakmice postigao jedan gol, i to projektil sa 40 metara, u pripremnoj utakmici protiv Šturma (3:2), leta 2012. godine.

Međutim, ovaj fudbaler nikako nije uspevao da se adaptira na klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske, često je pravio probleme stručnom štabu, imao neobične prohteve, pa nije ni dobijao pravu priliku da zaigra.

Navijači Partizana se verovatno sećaju i kada je napustio trening jer ''nije bio srećan'', ili kada je prijavio povredu, iako su lekari tvrdili suprotno...

Bilo kako bilo, njegova epizoda u Humskoj nije dugo potrajala, ali je ovih dana ponovo izbio u prvi plan, i to u dresu reprezentacije Libije.

Ova selekcija je odigrala meč četvrtog kola Afričke grupe kvalifikacija za Mondijal i posle tri uzastopna poraza u prva tri kola, ubedljivo je savladala Sao Tome i Prinsipe sa 4:0.

Zabija je bio glavni akter ovog meča, postigao je čak tri pogotka za svoj tim, ali je u finišu meča  zaradio i isključenje.

Pogledajte u prilogu kako danas ''zabija'' Mohamed Zabija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.