HEMOFARM NE DOLAZI U BEOGRAD

Izvor: Kurir, 18.Jun.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEMOFARM NE DOLAZI U BEOGRAD

Uprava Hemofarma objavila je da klub neće igrati treću utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije sa Partizanom, koja je trebalo da se odigra danas. Čelnici Vrščana su kao razlog za to naveli bezbednosne razloge i neujednačen kriterijum suđenja.

Uprava Hemofarma objavila je da klub neće igrati treću utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije sa Partizanom, koja je trebalo da se odigra danas.

Čelnici Vrščana su kao razlog za to naveli bezbednosne razloge i neujednačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kriterijum suđenja.

„Na takav korak smo se odlučili, pre svega, iz bezbednosnih razloga i incidenata nesvojstvenih sportu, kao i zbog neujednačenog kriterijuma suđenja u međusobnim utakmicama Hemofarma i Partizana, koje nepotrebno dovodi do tenzije na terenu, a samim tim i do nemilih događaja. Svesni smo odgovornosti ovakve odluke, ali smatramo da u ovakvom ambijentu nemamo ravnopravne uslove za osvajanje šampionske titule. Zbog svega navedenog smatramo da je KSS samo nemi posmatrač i ne možemo da nađemo opravdanje za izostanak njihovih reakcija u cilju zaštite regularnosti, kako bismo svi mogli da se ravnopravno borimo za titulu“, ističe se u saopštenju Hemofarma.

Komesar lige Tihomir Bubalo rekao je da će, u slučaju da se Hemofarm ne pojavi, rezultat biti registrovan 20:0 za Partizan.

- Ako se Hemofarm ne pojavi, utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 20:0 za Partizan, a Vrščani će biti kažnjeni i sa 5.000 bodova, jer je to ipak meč za titulu prvaka države. Ipak, sačekaćemo do početka meča, pa da vidimo šta će biti. Ne možemo da procenjujemo da li će igrači Hemofarma doći ili ne. Ko zna, možda se i pojave - izjavio je Bubalo.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.