Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS: Humska ne pamti ovakvu gužvu, a da nije evropska utakmica ili derbi (VIDEO)

Počeo je revanš meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine, a jedna slika pokazuje da možda ima spasa za srpski fudbal.

Naime, ne pamtimo kada je stadion u Humskoj bio ovako pun kao danas. Sunce je obasjalo Beograd, utakmica dobra, derbi, besplatan ulaz i skoro pun stadion. ‘zapad’ i ‘istok’ skoro krcati, ‘jug’ dobro popunjen, stigli su navijači iz Novog Sada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Iz Humske: Stefan Smuđa.
The post HAOS: Humska ne pamti ovakvu gužvu, a da nije evropska utakmica ili derbi (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRŽI OD SUDIJE: Majstorija Đurđevića u stilu Mesija za prednost Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017

Partizan je u 45. minutu utakmice poveo sa 1:0, čime su crno-beli krunisali nešto bolju igru.. . Bila je to duga lopta, Đurđević se borio sa Puškarićem za loptu, malo ga je odgurnuo, potom fenomenalno primio loptu, a onda akciju završio spoljnom u stilu Mesija…. . U Gjurgjevic Partizan Beograd...

Nastavak na HotSport.rs...

REBUS: Grobari „pecnuli“ goste melodijom sporne pesme (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017

Stadion u Humskoj odavno nije bio pun kao na današnjem meču polufinala Kupa sa Vojvodinom, a za sada utakmica protiče u vrlo koretnoj atmosferi.. . Ipak ono što je zaparalo uši navijačima Vojvodine jeste melodija sporne pesme, zbog koje je Partizan već kažnjavan i zbog koje je dobio poslednju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.