Grofe, jesi li stavio šampanjac u kiblu?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grofe, jesi li stavio šampanjac u kiblu?

Nakon novog rezultatskog neuspeha koji su fudbaleri Partizana doživeli u Jagodini "Delije" mogu da počnu da slave titulu, pošto je Miodrag Božović poručio da će šampionska trka biti gotova u trenutku kada Zvezda bude imala više od 20 bodova prednosti u odnosu na crno-bele.

Duelom Jagodine i Partizana na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim Brdom kompletirano je 17. kolo domaćeg šampionata a sasvim izvesno i borba za titulu u Superligi Srbije.

Mada je i pticama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na grani odavno jasno da Partizan nema igrače i tim koji su kadri da se nose sa Crvenom zvezdom u trci za trofej, od večeras "Delije" mogu da počnu sa slavljem jer im je to obećao njihov trener.

Najavljujući utakmicu 13. kola domaćeg šampionata sa Radom strateg Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da samo dvadeset bodova prednosti u odnosu na Partizan garantuju titulu.

"Sistem je napravljen tako da jedino bodovna razlika od 20 bodova može nešto da znači zbog deljenja bodova. Ne bi trebalo da se opuštamo i ova utakmica protiv Rada je jako bitna utakmica za nas" kazao je 16. oktobra Miodrag Božović.

Crveno-beli su u tom momentu imali 12 bodova više u odnosu na Partizan koji je smatran najvećim takmacom u borbi za trofej. Ono što Miodrag Božović nije mogao ni da nasluti jeste podatak da je posle 17. kola najbliži pratilac njegovog tima čačanski Borac koji zaostaje 16 bodova za Crvenom zvezdom.

Ako se ogradimo i uzmemo u obzir da je u tom momentu Miodrag Božović mislio na to da Zvezda mora da ima 20 bodva viška u odnosu na prvog pratioca, onda Grofova računica ostavlja čačanski Borac u trci za titulu.

Jasno je, međutim, da Crvena zvezda nema pravog rivala u borbi za trofej i da će rešavanje finansijskih problema biti najveći problem u predstojećem periodu za klub iz Ljutice Bogdana koji van toga može da stavi šampanjac u kiblu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE REMIJA SA PARTIZANOM Gošić: Ne možemo igrače kontrolisati džojsticima

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Trener fudbalera Jagodine, Miljojko Gošić, nakon nerešenog rezultata njegove ekipe protiv Partizana (2:2) u okviru 17. kola Superlige izjavio je da ovo smatra neuspehom i da igrače ne može uvoditi džojstikom u igru..."Ja bih odgovor potražio od vas. Ne znam čime smo ovo zaslužili. Ne mogu da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.