Grof izazvao reakciju iz Partizana

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2017, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' izazvao reakciju iz Partizana

Dolazak Miodraga Božovića u Beograd ovih dana izazvao je nove polemike.

Podsetimo, popularni ''Grof'' je iskoristio aktuelnu prvenstvenu pauzu da dođe u posetu Crvenoj zvezdi, ali je pritom pokazao i da pomno prati dešavanja u superligaškom fudbalu.

Aktuelni trener ruskog Arsenala reagovao je na (ironični) predlog koji je stigao iz Humske da Zvezda ubuduće bira sudije kako se više ne bi žalila na arbitražu u Partizanovim utakmicama.

''To >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica...A sve nameštene'', istakao je Božović.

Nije se dugo čekalo na reakciju iz Partizana. Prvi čovek kluba iz Humske Milorad Vučelić kratko je prokomentarisao Božovićevu izjavu, očigledno se uzdržavajući od oštrijih reči.

''Grof me je neprijatno iznenadio. Ne znam šta mu je to trebalo. Na ovome bih se zaustavio...'', izjavio je Vučelić, a prenosi ''Žurnal''.



-
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Božović "pecnuo" Partizan, Vučelić iznenađen

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2017

Pre nekoliko dana na "Marakani" je boravio Miodrag Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde, koji nije propustio priliku da potkači komšije iz Humske...On je uporedio Partizan sa šibicarem na ulici...- Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.