Grof Božović o Partizanu: Da se ovo dešava u Zvezdi, navijači bi jurili igrače

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 18:12

Grof Božović o Partizanu: Da se ovo dešava u Zvezdi, navijači bi jurili igrače

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović govorio je o teškoj situaciji u kojoj je Partizan.

Podvukao je paralelu između crno i crveno-belih.

Partizan je tek peti na tabeli sa 57 bodova, a drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona udaljeno je osam poena.

"Ja mislim da Duljaj u ovom momentu može da proba da u psihološkom planu popravi atmosferu koja je loša. Mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da povučem jednu paralelu. Da se ovo dešava u Crvenoj zvezdi, sigurno bi smenili i ovoga što radi na vratima na stadionu. Navijači bi jurili igrače po pomoćnom terenu Marakane", rekao je Božović u studiju TV "Arenasport".

Velika je mogućnost da Miloš Milojević i Igor Duljaj naredne sezone ne predvode večite rivale.

"Ne mislim da je Milojeviću toliko teško. Osvojio je titulu, dupla kruna... Sa takvim rezultatima će naći posao negde u inostranstvu i nastaviće da radi kao trener. Što se tiče Duljaja, ne mislim čak ni da će ga pobeda ostaviti na klupi Partizana. Uopšte ne znam kako će Partizan dalje, to je velika zagonetka".

Grof je upitan kako bi on, na primer, podigao igrače Partizana.

"Ja bih se uhvatio za glavu i rekao: ’Kuku nama’. Derbi je posebna utakmica. Najlakša utakmica za motivaciju. Niko nikog ne treba da motiviše, svi su profesionalci. Imaju mogućnost u vazduhu da osvoje drugo mesto pod spletom srećnih okolnosti. Dokazuju se klubu, menadžerima, publici, vrlo dobro znaju da bez obzira na mesto na tabeli ova utakmica za navijače ima veliki značaj", kazao je Božović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.