Grobari zapalili jug Marakane

Izvor: B92, 02.Nov.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari zapalili jug Marakane

Navijači Partizana zapalili su nekoliko buktinja na južnoj tribini stadiona Crvene zvezde zbog čega je Milorad Mažić prekinuo večiti derbi u 55. minutu.

Nakon nekoliko minuta pauze, vatrogasci su uspešno počeli gašenje požara, pa je meč u međuvremenu nastavljen.

Derbi na Marakani imao je predigru tučom dve grupe "grobara", kao i okršajem huligana dva tima kod Umke, gde je poređeno nekoliko mladića.

Zvezda vodi protiv Partizana posle prvog poluvremena, autogolom Milana Obradovića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani na 20 minuta prekinuli derbi između Zvezde i Partizana

Izvor: Politika, 02.Nov.2013

BEOGRAD –Derbi utakmica 11. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Partizana prekinuta je večeras u 53. minutu zbog incidenata koje su izazvali navijači crno-belih...Pristalice Partizana na više mesta zapalile su vatru na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana, razvio se gust dim,...

Nastavak na Politika...

Grobari zapalili jug Marakane

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2013

Navijači Partizana zapalili su nekoliko buktinja na južnoj tribini stadiona Crvene zvezde zbog čega je Milorad Mažić prekinuo vječiti derbi u 55. minutu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.