Grobari za Vlajka, sa istoka se čulo „Vuče, odlazi!“

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari za Vlajka, sa istoka se čulo „Vuče, odlazi!“

Grobari su se prvi put oglasili u 5. minutu. Pesmu u slavu voljenog kluba su propratili sa raširenim transparentom: Vladimir Živković Vlajko 1976-2013.
(FOTO: FK Partizan)

Vladimir je bio član Zabranjenih, ali podela je ostala po strani, pa su i navijači sa Juga odali počast preminulom momku.
Navijač crno-belih je tragično stradao u petak uveče na Karaburmi. Zabranjeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mu prvi put skandirali ime u 23. minutu.
Navijači Partizana, stacionirani na istočnoj tribini, u poslednjim trenucima meča su pokrenuli skandiranje: Uprava, napolje!
Zatim se Topčiderskim brdom začulo: Vuče, odlazi!
To je prvi put da pristalice šampiona iskazuju nezadovoljstvo radom šefa struke Rašovića

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Obračun navijača u školskom dvorištu: Ubijen u sukobu dve grupe "grobara"

Izvor: Blic, 27.Okt.2013, 09:53

Novobeograđanin Vladimir Živković (35), zvani Vlaja, član navijačke grupe “Zabranjeni”, ubijen je preksinoć u zakazanom obračunu sa suparničkom frakcijom navijača Partizana - “Alkatrazom”. Tuča dva sukobljena tabora crno-belih bila je zakazana u dvorištu Osnovne škole “Filip Višnjić”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.