Grobari vratili osmeh na lice Leonardu - Dizao tri prsta, slavio i na Instagramu (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' vratili osmeh na lice Leonardu - Dizao tri prsta, slavio i na Instagramu (video) (foto)

Njegova ljutnja u finišu i na kraju meča sa Voždovcem bila je kratkotrajna. Izlazak pred navijače ispred stadiona u Humskoj sve je vratio na svoje mesto.

Fudbaleri Partizana danas su posle preokreta u drugom poluvremenu, savladali Voždovac sa 2:1 i još ih samo četiri boda iz preostale dve utakmice dele do šampionske titule.

Navijače crno-belih zabrinulo je ponašanje Brazilca Leonarda pošto je zamenjen u samom finišu utakmice, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i kapiten Saša Ilić morao da ga smiruje, bio je ljut i po okončanju meča, ali kada je izašao pred Grobare ispred stadiona u Humskoj, sve se promenilo nabolje.

Temperamentni Brazilac je ponovo bio nasmejan tokom slavlja ispred stadiona, a u jednom trenutku je i sa tri podignuta prsta pozdravio okupljene navijače.

Podsetimo, među pristalicama Partizana danas su ponovo bili i košarkaši crno-belih koji su još jednom došli da podrže svoje kolege iz Fudbalskog kluba, baš kao i u revanšu polufinala Kupa protiv Vojvodine.

A kako je sve izgledalo iz ugla Kenana Karahodžića, jednog od košarkaša crno-belih, takođe možete da vidite u prilogu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

--

pic.twitter.com/uiq7sOAx0O

— Kenan Karahodzic (@KKarahodzic) May 13, 2017
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.