Grobari skandirali Stefanu Đokoviću VIDEO

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:10

"Grobari" skandirali Stefanu Đokoviću VIDEO

Partizan je pobedom nad Monakom obezbedio mesto u Top 8 Evrolige, a osim Kevina Pantera, Alekse Avramovića, Zeka Ledeja i ostalih, meč su obeležili i Đokovići.

Otac Novak je sa sinom Stefanom iz prvog reda gledao utakmicu, budući da će najbolji svetski teniser za dva dana početi nastup na Mastersu u Monte Karlu.

Iako je Novak Đoković osvedočeni zvezdaš, njegov sin krenuo je drugim putem i od zdušno navija za crno-bele boje.

Burno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je proslavljao svaki koš Partizana, iako je pored njega sedeo vlasnik Monaka.

"Moj sin navija za Partizan, sada idemo i na mečeve Partizana, nadam se da će proći u Top8. Pored nas sedi predsednik Monaka, malo ga štipnem ako pretera. Rekao mi je da mu je ovo najgora utakmica jer ne može da navija kako želi. Objasnio sam mu da može, samo da ne viče 'ua' drugom timu. Interesantno je, voli košarku, Srbija je zemlja košarke", izjavio je Novak u poluvremenu utakmice.

Na kraju je mali Stefan dobio čast kakvu mnogi mogu da sanjaju – navijači Partizana su skandirali njegovo ime u momentima dok ga je pozdravljao ceo tim Partizana, uključujući i Željka Obradovića.

Stefan je samo stidljivo mahnuo ka tribini, i sam iznenađen potezom "grobara".

Taj momenat možete videti na 15:30 priloženog snimka:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.