Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari se potukli zbog minute ćutanja za Saleta Mutavog (VIDEO)

Na utakmici između Partizana i ljubljanske Olimpije u 5. kolu ABA lige došlo je do međusobnog sukoba navijača crno-bijelih zbog majica i minuta ćutanja posvećenom ubijenom navijaču Aleksandru Stankoviću.

Košarkaši Partizana su, kao i fudbaleri, prije meča izašli u majicama sa likom Stankovića, a kada je zvanični spiker objavio da će biti minut ćutanja čuli su se zvižduci sa jedne strane.

Baš zbog zvižduka najvatrenije pristalice Partiazana napale su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dio navijača koji je zviždao, ali su pripadnici Žandarmerije spriječili veći incident.

U hali je, kao i na stadionu Voždovca, postavljen transparent "Nismo mi neke gospođe, mi smo vojska", kod dijela najbučnijih navijača.

Sve se to dešava nakon što je JSD Partizan i FK Partizan objavio čitulju za ubijenog navijača u današnjem izdanju "Večernjih novosti".

Ovo nije prvi put da se događaju slične stvari, pošto su svojevremeno fudbaleri Crvene zvezde nosili majice sa likom ubijenog Velibora Dunjića i osuđenog navijača Uroša Mišića.

Koliko je ozbiljna situacija najbolje govore izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji je ranije isticao da nema snage da se obračuna sa huliganima.

Utakmici u dvorani Aleksandar Nikolić prisustvuje i fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger, u društvu oca njegove supruge Ane Ivanović.

#Pionir pic.twitter.com/CxrNKPn7yA
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.