Grobari se oglasili: Derbi bez nas

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 14:43

"Grobari" se oglasili: Derbi bez nas

Navijači Partizana, popularni "grobari", oglasili su se uoči 171. "večitog" derbija.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde, planirana za sredu od 19.00 časova, proći će bez njih.

"Grobari" su u saopštenju naveli da je uslov prekida bojkota ostavka Miloša Vazure.

"Derbi u sredu. Ali bez nas!

Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa!

Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada.

Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje!

Partizane srećno!

Grobari", poručili su iz ove navijačke grupe.

Inače, odigravanje derbija je dovedeno u pitanje, pošto Crvena zvezda ne želi da igra ukoliko utakmicu sudi Srđan Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.