Grobari prozivali večitog rivala: Sedam plus ole, Zvezdo samo šutiraj i daćeš gol

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari "prozivali" večitog rivala: Sedam plus ole, Zvezdo samo šutiraj i daćeš gol

Navijači Partizana su na meču sa Jagodinom (6:0) često "prozivali" Crvenu zvezdu zbog bure koja se podigla nakon pobede večitog rivala velikim preokretom od 0:2 do 6:2 u prošlom kolu Superlige.

Naš fudbal je bio ozbiljno uzdrman usled sumnji da je meč na Vračaru bio namešten, a crno-beli su u deklasiranju "ćurana" za četiri minuta dali tri gola i tako podsetili na spornu utakmicu.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana istakli su transparent: "Pažnja! Pažnja! Letnja vikend akcija salon nameštanja Terzić". Skandirali su "Ovo je pobeda za Terzića", kao i "Sve sam ja namestio, samo šutiraj na gol, Zvezdo, daćeš gol", a Humskom se orilo i: "Sedam plus, ole, ole".

Bilo je i uvredljivih parola na račun večitog rivala i rumunske Crvene zvezde, pošto crno-beli u sredu gostuju Steaui u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.