Grobari poslali poruku Ožegoviću (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" poslali poruku Ožegoviću (FOTO)

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oštro je reagovao na pitanje novinara prilikom predstavjanja Ognjena Ožegovića, bivšeg igrača Crvene zvezde, oštro poručivši svima da to više ne rade i da je on taj koji "pravi Partizan".

Međutim, nisu samo novinari ti koji su podsetili na Oćegovićevu prošlost pošto ni deo navijača ne oprašta "ružnu prošlost".

Na prijateljskoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa šabačkom Mačvom na ogradi se pojavi transparent sa porukom mladom napadaču - Kada vidiš "grobare" spusti glavu, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje. Uz precrtan broj 51.

Prijateljska sa Mačvom. Transparent na ogradi: "Kad vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje!" I precrtano 51 — Partizan.net (@PartizanNet) September 2, 2017
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.