Grobari, odahnite - Džikić ostaje u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari", odahnite - Džikić ostaje u Partizanu!

Šef stručnog štaba KK Partizan NIS Aleksandar Džikić prihvatio je ponudu Toronta za učestvovanje u letnjem trenažnom kampu tog NBA ligaša, ali će novu sezonu dočekati na klupi kluba iz Humske.

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji iznenada se součio sa neočekivanim problemima vezano za trenersku poziciju, pošto je aktuelnom šefu stručnog štaba Aleksandru Džikiću stigla ponuda iz NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige.

Trener Partizana boravio je prethodnih dana u Trevizu gde je održan tradicionalni Eurokamp pod pokroviteljstvom "adidasa", a Aleksandar Džikić je tamo dobio prilično interesantnu poslovnu ponudu.

Strateg Toronto Raptorsa Dven Kejsi ponudio je svom nekadašnjem saradniku da se priključi stručnom štabu NBA ligaša iz Kanade i da nakon letnjeg kampa nastavi sa radom i tokom predstojeće sezone.

Navijače Partizana zabrinule su pomenute informacije, pogotovo jer Aleksandar Džikić nije demantovao pisanja medija, ali "Večernje Novosti" saznaju da crno-beli neće ostati bez trenera.

Pomenuti izvor prenosi svoja saznanja da će Aleksandar Džikić prihvatiti ponudu Toronta i da će otputovati na letnji trenažni kamp Reptorsa, ali će se potom vratiti na svoje radno mesto u klubu iz Humske.

To znači da Aleksandra Džikića treba očekivati na prozivci KK Partizan NIS uoči početka priprema za novu sezonu pa "Grobari" mogu da odahnu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.