Grobari najavili nove proteste

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 10:43

"Grobari" najavili nove proteste

Navijači Partizana su od početka ove sezone u bojkotu gde ne dolaze na utakmice koje Partizan igra na domaćem terenu.

Partizan je u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija, doživeli pravu katastrofu, gde su poraženi od Norsjelanda sa 5:0 na gostujućem terenu.

Tim povodom su "Grobari" najavili novu protest protiv čelnika kluba iz Humske.

"Grobari, navijači Partizana, ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbala,

Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži!

Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsgrjelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je"! stoji u saopštenju navijača Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.