Grobari menjaju ploču, Gagić u centru pažnje, mišljenja podeljena (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari menjaju ploču, Gagić u centru pažnje, mišljenja podeljena (TVITOVI)

Šta kažu Grobari posle pobede nad Zadrom?

Nakon razočaravajućih komentara posle prvog poluvremena, crno-beli su zaigrali mnogo bolje u drugom i očekivano popravili raspoloženje kod Grobara.

Crno-beli su u prvom poluvremenu postigli 38 poena, a samo u trećoj četvrtini - 39, i upravo tada prelomili meč u svoju korist.

Iako se na kraju ušlo u nešto neizvesniju završnicu, Partizan je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sačuva svoju prednost i dođe do važne pobede.

Očekivano, u centru pažnje bio je povratnik Đorđe Gagić, koji se nije proslavio po mišljenju Grobara, ali je u finišu ipak skokom u napadu iznudio tehničku grešku i tako olakšao svojoj ekipi u završnici.

Bravo! Gagić dobar! Ajmo! #KKPartizan

— Sabotaža (@Ludak111) January 4, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.