Grobari izazvali prekid u Pioniru! Meč ipak nastavljen... (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' izazvali prekid u ''Pioniru''! Meč ipak nastavljen... (foto)

Utakmica 19. kola ABA lige između Partizana i FMP-a prekinuta je sredinom druge četvrtine! Čekamo rasplet!

Razlog što je utakmica prekinuta jeste ponašanje navijača Partizana koji su, pogotovo u drugoj četvrtini, vređali Nebojšu Čovića i njegovu porodicu.

Gosti su sve ovo trpeli do 16. minuta i vođstva Partizana od 40:27, a onda su sudije prekinule meč, posle čega se ekipa FMP-a povukla sa terena.

Kapiten Partizana Novica Veličković potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozvao navijače da prestanu sa uvredljivim skandiranjima, što oni nisu odmah poslušali, činilo se da će ovaj apel biti uzaludan, ali potom su počeli da skandiraju ime Željka Obradovića, pružajući mu podršku zbog poznatih dešavanja tokom meča Evrolige između Zvezde i Fenerbahčea.

Kada se situacija koliko-toliko smirila, košarkaši FMP-a vratili su se na teren i utakmica je nastavljena.

A onda se raspucao Mihajlo Andrić, koji je vezao dve trojke i Partizan je vrlo brzo stigao i do 20 poena razlike - 49:29 na dva minuta pre kraja poluvremena posle Veličkovićevih slobodnih bacanja.

Na poluvremenu - 54:37 za Partizan, poentirao je i oporavljeni Đorđe Majstorović.

Mihajlo Andrić je posle prvih 20 minuta najefikasniji u Partizanu sa 13 poena (trojke 3/4), prati ga Veličković sa 12.

U FMP-u za sada se istakao Bolden sa 12 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.