Grobari grme, Viktorija promašuje, Stojke čini čuda! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" grme, Viktorija promašuje, Stojke čini čuda! (TVITOVI)

Crno-beli i dalje imaju aktivan rezultat u Plzenju. Defanziva nešto slabija nego u prvom meču, napad bezopasan, ali brine to što je Stojković za sada igrač utakmice.

Prvo poluvreme revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana nije proteklo onako kako su navijači srpskog tima priželjkivali.

Partizan gotovo da nije ugrozio gol protivnika ali je zato imao ozbiljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problema sa defanzivnim zadacima.

Viktorija je tokom prvog poluvremena napravila više prilika nego za svih 90 minuta duela u Beogradu i to je ono što zabrinjava.

Najviše opasnih akcija domaćeg tima išlo je po levoj strani Partizanove odbrane što ukazuje da partija Slobodana Uroševića nije bila na željenom nivou, premda je novajlija u završnici prvog dela dobio nekoliko duela i popravio utisak.

Ono što raduje jeste podatak da je golman Vladimir Stojković sjajnim intervencijama u prvih deset minuta sprečio Viktoriju da povede, ali treba reći i to da su domaći propustili još nekoliko prilika i zbog toga je "nula" na poluvremenu dobra za Partizan.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu beogradski crno-beli imali su u 22. minutu preko Danila Pantića koji je šutirao snažno sa dvadeset metara a golman Viktorije nije uspeo da je iskontroliše. Šteta je bila samo što niko od Pantićevih saigrača nije bio tu da natrči na loptu i sprovede je u mrežu.

Što se tiče atmosfere na "Dosan Areni", fudbaleri Partizana verovatno se osećaju kao da igraju u Humskoj jer "Grobari" od prvog minuta dominiraju i pesmom pružaju sjajnu podršku voljenom timu.

BICE OVO DOBRO - STOJKE NIJE "NORMALAN " - NECE OVI DATI GOL !

— slavco can (@canda_slavco) February 22, 2018

Deseti minut, Stojke dve žive spasao.

— Trivić Srđan (@theTrivke) February 22, 2018

Stojke, je t'aime!

— pocoloco (@predragvujic) February 22, 2018

Bravo Stojke !!

— Luka Ilic (@MojiGrobari) February 22, 2018

Jeste da smo jalovi naprijed, ali smo zato i nesigurni pozadi. #partizan

— Dalibor Trišić (@d3lboy) February 22, 2018

Rešili smo da potpuno iznenadimo Viktoriju tako što nećemo ni probati da damo gol #partizan

— Ivan Radak (@IvanRadak) February 22, 2018

#Partizan ne valja...

— Далибор Јеж (@dacha77jez) February 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.