Grobari ga se danas setili: Potpisao Pjer Džekson

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 22:40

Grobari ga se danas setili: Potpisao Pjer Džekson

Svojevremeno je i on u dresu Cedevite "srušio" Partizan.

Košarkaši Cedevita Olimpije dočekali su Partizan u osmom kolu ABA lige, a izabranici Željka Obradovića su doživeli neočivani poraz. Bilo je 95:91 za tim iz Slovenije i time je nastavljena mračna tradicija crno-belih protiv Slovenaca.

U istom danu, upravo jedan igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je deo te tradicije našao je novi klub. U pitanju je Pjer Džekson.

On je u sezoni 2016/2017 je nastupajući za Cedevitu postigao 32 poena uz 9 asistencija u pobedi nad Parnim Valjkom. Sada je potpisao za libanski Sagese iz Bejruta.

Imao je veoma bogatu internacionalnu karijeru Pjer Džekson (32). Pored Cedevite, nastupao je u Evropi za Fenerbahče, Panatinaikos, Makabi, Galatasaraj i Burg.

🇱🇧🤝Former Panathinaikos and Maccabi Tel Aviv American guard, Pierre Jackson signed in Sagesse from Beirut. @PAPPYGAWD #paobc #nba #euroleague #Maccabi #basketball #Beirut #Lebanon #CBA #BSN @LaGuerraBSN #nbagleague pic.twitter.com/4CTA6TWun3

— Christos Harpidis (@chrisalucard) November 20, 2023

Od prošle godine je u Aziji, a nakon "kineske turneje" odlučio se za Liban. Očito, karijera mu nije na najvišoj tački.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.