Grobari: Dule, hvala za sve!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari: Dule, hvala za sve!

Navijači Partizana skandirali su u subotu ime Duška Vujoševića i istakli parolu sa porukom za njega.

Foto: Twitter/@rukia21

"Toliko borbe, posvećenosti, dominacije i radosti... Dule, hvala za sve!", pisalo je u tri reda na poruci navijača Partizana tokom utakmice protiv Budućnosti.

Ime Duška Vujoševića, bivšeg trenera crno-belih, skandirano je nekoliko minuta, uz podršku cele hale, koja je to prihvatila i zapevala zajedno sa "kopom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Dule Vujošević, ša-la-la-la-la", odzvanjalo je na halom "Pionir", pa je potom poslata poruka podrške i aktuelnom šefu struke crno-belih, Petru Božiću, koji je početkom septembra nasledio najtrofejnijeg trenera u istoriji KK Partizan.

Utakmicu Partizan - Budućnost možete pratiti u tekstualnom prenosu na MONDU, a već posle nekoliko minuta meča pažnja hale Pionir bila je usmerena ka Mihajlu Andriću, koji je seo na klupu zbog bola u tek oporavljenoj desnoj nozi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.