Grobara u Milanu 2.000, a protiv Borca samo 800!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobara u Milanu 2.000, a protiv Borca samo 800!

Nedavno je na Đuzepe Meaci grmelo od pesme Grobara. Partizan je imao sjajnu podršku na gostovanju u Milanu. Samo šest dana kasnije, sasvim drugačija slika i to u sred Beograda!
Crno-beli su u osmini finala Kupa Srbije ugostili Borac iz Čačka pred svega 800 gledalaca. Zebre su iskoristile umor Partizanovih igrača i sve svoje kvalitete, ali i činjenicu da šampion nije imao podršku na kakvu je navikao.
Poseta protiv Borca je zaista jedna od najslabijih na Partizanovom stadionu, pa će taj susret i zbog toga ostati u pamćenju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tema Žurnala: Zašto je Humska sablasno prazna?

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Nov.2012, 14:34

Utakmici osmine finala Kupa Srbije, Partizan – Borac (Čačak), prisustvovalo je jedva 800 gledalaca! Stadion u Humskoj, kapaciteta 32.710 sedećih mesta, izgledao je sablasno.. Šampionove čelnike trebalo bi da zabrine pitanje gde su navijači? Na osam mečeva crno–belih na domaćem koloseku, šest...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.