Grbović brutalno isprozivao Pekovića: Džabe i ti mišići i tetovaže!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Okt.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbović brutalno isprozivao Pekovića: Džabe i ti mišići i tetovaže!

Foto: MN Press

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović veliki je kritičar prvog čoveka kluba iz Humske Nikole Pekovića, a ističe da više ne ide na utakmice, jer nema šta da gleda.

- Ne idem više na utakmice. Ne mogu. Nemam šta da gledam. Ona hala puna ljudi, zaljubljenika u Partizan, mi smo to generacijama stvarali. Nema šta mene bilo ko da poziva u Partizan. Ja sam Partizan. Partizan je moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kuća - rekao je Grbović za Alo.

On ističe da mu je najviše zasmetalo kako je Partizan raskinuo saradnju sa Duškom Vujoševićem i da Peković nije imao hrabrosti da mu to lično saopšti već je išao preko Miška Ražnatovića, koji je menadžer i njemu i Vujoševiću.

- Kako je Duletu saopšteno da neće biti trener ne mogu ni da komentarišem. To je ispod svakog nivoa. Rekao sam Pekoviću ''Samo nemoj to da uradiš da ti pozoveš Miška kao Miškov klijent'', da on saopšti svom drugom klijentu da više nije trener.

- Da Dule čuje od menadžera da više nije trener? To se ne radi tako u Partizanu. Majstore, imaš mišiće i sve one tetovaže, pa sedi za sto, pa reci u lice. Šta? Ne smeš da izađeš pred čoveka od 70 kilograma? To se u Partizanu nikada nije radilo - žestoko je udario Grbović na Pekovića.

Foto: Marko Todorović

Posebno je kritikovao ručak sa Čovićem.

- Ovi ručkovi sa Čovićem, to je katastrofa. Šta ima da sediš sa Čovićem, to ti je riival, nije ortak. Čovaj je sposoban tip. Bez obzira na sve, on ima te sposobnosti, zna posao - poručio je Grbović, koji je takođe kritikovao i to kako je Zvezda preotela Petra Rakićevića crno-belima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDA PARTIZANA ISPROZIVALA PEKOVIĆA: Džaba ti mišići i tetovaže, Čović ti je rival, a ne ortak!

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2016

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović javno je prozvao predsednika Partizana Nikolu Pekovića zbog načina na koji vodi klub i kako je iz njega oterao legendarnog trenera Duška Vujoševića.. . Legenda Partizana je ogorčena dešavanjima u klubu i kako kaže više neće dolaziti na utakmice...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.