Grbović: Ovakav Partizan će se boriti za opstanak

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbović: Ovakav Partizan će se boriti za opstanak

Bivši kapiten košarkaša Partizana Goran Grbović kritikovao je pojačanja i najavio da će se po njegovom mišljenju ova ekipa boriti za opstanak u ABA ligi.

˝Cvetković je mlad igrač, nije dobro igrao u Zvezdi u oba pravca, ali ima vremena da napreduje. Perović nije dugo igrao košarku na visokom nivou, pa je pitanje koliko su oni pojačanja za klub˝, rekao je Grbović.

˝Ne vidim koga trenutno mogu da dovedu. Jedino da ove godine dovedemo igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << a da ih otplaćujemo naredne godine. Stranci bi bili pojačanja, ali oni sada ne bi došli. Iz kluba najavljuju da će se boriti za opstanak u ABA ligi. Pa kada se to Partizan u nekom takmičenju borio za opstanak? Neću ići u “Pionir” da ih gledam˝, izjavila je legenda Partizana.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nemate Arena Sport kanale?

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.